Zwevend audio- en tv-meubel

Wij krijgen steeds vaker de vraag naar een op maat gemaakt tv-meubel. Een tv-meubel is zeer persoonlijk en ieder huishouden stelt andere eisen. Bij DVB Design is voor elke denkbare toepassing een oplossing te vinden.

Regelmatig worden we bijvoorbeeld gevraagd om audioapparatuur strak in te bouwen, waar rekening gehouden moet worden met gebruiksgemak, genoeg ventilatie, mogelijkheid tot uitbreiding en design. Dit doen wij altijd in samenspraak met de klant door ter plekke in te meten, het meubel goed te bespreken en voor aanvang van het productieproces een duidelijke 3D-tekening te ontwerpen. Na goedkeuring gaan wij aan de slag.

Over het tv-meubel
Dit eikenhouten tv-meubel is zwevend gemonteerd, met aan beide zijden een klep en in het midden een lade. Het meubel heeft een loze ruimte voor het wegwerken van alle kabels, maar ook voor ventilatie. Het is voor ons belangrijk dat de binnenkant van het meubel dezelfde kwaliteit in afwerking heeft als de buitenkant. Daarvoor is het juiste materiaal essentieel. Wij gebruiken voor woon- en keukenmeubilair altijd watervaste materialen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer er bijvoorbeeld een keer een glas water omvalt.

Zwevend audio- en tv-meubel
foto-5-3-1140x570.jpg