Zwevend audio tv meubel

Een tv meubel voorzien van links en rechts een klep en in  het midden een op maat gemaakte eikenhouten lade.

Wij krijgen steeds vaker de vraag naar een op maat gemaakt tv meubel. Dit komt doordat dit een zeer persoonlijk meubel is waar elk huishouden andere eisen aan stelt.

Of u het alleen voor apparatuur gebruikt of een compleet servies in het meubel wilt bewaren, voor elk denkbare toepassing is bij ons een oplossing te vinden.

Met enige regelmaat moeten wij bijvoorbeeld audio apparatuur strak inbouwen waar rekening gehouden moet worden met gebruiksgemak, genoeg ventilatie, mogelijkheid tot uitbreiding en design. Dit doen wij altijd in samenspraak met de klant door ter plekke in te meten, het meubel goed te bespreken en voor het productie proces gestart wordt een duidelijke 3d-tekening op te sturen waar nadat er akkoord is gegeven de productie gestart wordt.

In dit meubel meubel is een loze ruimte gemaakt om alle kabels voor de apparatuur netjes weg te werken, waarbij ook rekening is gehouden met ventilatie.

Het is voor ons belangrijk dat de binnenkant van het meubel dezelfde kwaliteit in de afwerking heeft als de buitenkant. Hierbij is het gebruik van de juiste materialen essentieel, er kan bijvoorbeeld een keer een glas water omvallen, iets dat bij de meeste meubels gelijk onherstelbare gevolgen heeft. Doordat DVBdesign voor woon en keuken meubilair watervaste materialen gebruikt hoeft u hier niet bang voor te zijn mocht u voor ons kiezen.

Dit meubel is in samenwerking met de klant ontworpen, ter plekke ingemeten en zwevend gemonteerd.

 

Zwevend audio tv meubel
foto-5-3-1140x570.jpg