Totaal interieur Villa

Het inrichten van deze villa is een project geweest waar het totale interieur vernieuwd is. Naast een nieuwe keuken heeft DVBdesign hier een eettafel, wandbetimmering, meterkast, de garderobe, voorraadkasten, kledingkasten voor de slaapverdieping badkamermeubels en een werkplek mogen realiseren. Kortom, een project waar wij onze spierballen konden laten zien. U ziet hier een aantal foto’s uit dit totaal interieur waar wij met veel plezier aan hebben mogen werken.

Dit is een project waar vakwerk en oog voor detail een cruciaal onderdeel is geweest voor het gewenste eindresultaat. Elk onderdeel in deze villa  is daarom ontworpen door een architect, samen met DVBdesign uitgewerkt en waar nodig aangepast en handgemaakt. Neem bijvoorbeeld de wijnkast die om de wijnkoeler heen is gebouwd, hier zie je goed dat elk plankje in een kruisverstek is gemaakt met de omliggende plankjes. Dit vraagt om veel geduld en vakmanschap en liefde voor het hout. In dit project is het Amerikaans notenhout een terugkerend onderdeel van het totale ontwerp, en op verschillende manieren toegepast in het interieur. De rompen van de gehele keuken zijn uitgevoerd in noten fineer dat op een watervaste basis is verlijmd. Het blad op het kookeiland, de kast rond de wijnkoeler en de doorgang met de speels geplaatste noten “wortels” zijn geheel van massief Amerikaans noten gemaakt. Dit is ook op de slaapverdiepingen terug te vinden, zoals bijvoorbeeld de greeplijsten in de badkamer of het bureau en de zwevende plank op zolder.

Alle fronten en sluitpanelen zijn van 22mm watervast mdf gemaakt en in Ral 9010 gespoten. Het gebruik van massief Amerikaans noten in combinatie met de strakke witte fronten zorgen ervoor dat dit stuk voor stuk unieke objecten zijn, die naadloos in deze villa zijn geintegreerd en het huis een sfeervol en tijdloos design geven.

De badkamer meubels zijn voorzien van een HI-MACS wasbak, een massief noten greeplijst en gespoten greeploze fronten. Aan de onderzijde van het meubel is ledverlichting ingebouwd die tegelijk met de hoofdverlichting van de badkamer schakeld. Dit is ook goed terug te zien bij de niskast in de woonkamer waar voor dezelfde toepassing is gekozen.

Een prachtig project met hoge verwachtingen en een geslaagd eindresultaat. Met recht een project waar wij trots op zijn, en een project dat goed laat zien dat u voor een salontafel bij ons terecht kan, maar ook voor een totale verbouwing op ons kunt rekenen.

Totaal interieur Villa
dvb-beresteijn.jpg
dvb-beresteijn3.jpg
beresteijn (4).jpg
dvb-beresteijn4.jpg
beresteijn (5).jpg
beresteijn.jpg
beresteijn keuken2.jpg
beresteijn (7).jpg
beresteijn keukenblad.jpg
beresteijn (6).jpg
beresteijn (2).jpg
beresteijn slp3.jpg
beresteijn slp2.jpg
beresteijn slp.jpg