Totaalinterieur villa

In deze villa is het totale interieur vernieuwd. Het volgende hebben we gerealiseerd: de keuken, eettafel, wandbetimmering, meterkast, garderobe, voorraadkasten, kledingkasten voor de slaapverdieping, badkamermeubels en een werkplek. Kortom, een superleuke opdracht waar wij met veel plezier aan hebben mogen werken.

Dit is een project waar vakmanschap en oog voor detail een cruciale rol hebben gespeeld in het gewenste eindresultaat. Elk onderdeel in deze villa is ontworpen door een architect en in samenwerking met DVB Design uitgewerkt en handgemaakt. Neem bijvoorbeeld de wijnkast die om de wijnkoeler heen is gebouwd. Hier is goed te zien dat elk plankje in kruisverstek is gemaakt met de omliggende plankjes. Dit vraagt om veel geduld, vakkundigheid en liefde voor het hout.

Amerikaans notenhout
In dit interieur is Amerikaans notenhout een terugkerend onderdeel van het totale ontwerp, op verschillende manieren toegepast in het interieur. De rompen van de keuken zijn uitgevoerd in noten fineer dat op een watervaste basis is verlijmd. Het blad op het kookeiland, de kast rond de wijnkoeler en de doorgang met de speels geplaatste noten ‘wortels’ zijn van massief Amerikaans noten gemaakt. Dit is ook op de slaapverdiepingen terug te vinden: onder andere in de greeplijsten in de badkamer, het bureau en de zwevende plank op zolder.

Alle fronten en sluitpanelen zijn van 22 mm watervast MDF gemaakt en in Ral 9010 gespoten. Het gebruik van massief Amerikaans noten in combinatie met de strakke witte fronten zorgt ervoor dat dit stuk voor stuk unieke objecten zijn. De meubels zijn naadloos in deze villa geïntegreerd en geven het huis een sfeervolle en tijdloze uitstraling.

De badkamermeubels zijn voorzien van een HI-MACS wasbak, een massief noten greeplijst en gespoten greeploze fronten. Aan de onderzijde van het meubel is ledverlichting ingebouwd die tegelijkertijd met de hoofdverlichting van de badkamer ingeschakeld wordt. Dezelfde toepassing komt ook terug bij de niskast in de woonkamer.

Een schitterend project met hooggespannen verwachtingen en een geslaagd eindresultaat. Met recht een project waar wij enorm trots op zijn en dat goed laat zien dat u niet alleen voor een salontafel bij ons terecht kan, maar ook voor een totale verbouwing.

Totaalinterieur villa
dvb-beresteijn.jpg
dvb-beresteijn3.jpg
beresteijn (4).jpg
dvb-beresteijn4.jpg
beresteijn (5).jpg
beresteijn.jpg
beresteijn keuken2.jpg
beresteijn (7).jpg
beresteijn (6).jpg
beresteijn keukenblad.jpg
beresteijn (2).jpg
beresteijn slp3.jpg
beresteijn slp2.jpg
beresteijn slp.jpg