Renovatie woonverdieping

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook een compleet nieuw interieur kunnen verzorgen of zoals in dit geval een renovatie van de woonverdieping. Dit is vaak niet te realiseren met alleen een nieuwe tafel of een ander dressoir, maar vraagt om een complete aanpak van vloer tot plafond.

Voor dit project vroeg de klant of wij een warm interieur met een oosterse sfeer konden realiseren, wat vooral door details en creatieve opberg oplossingen gerealiseerd moest worden.

Een leuke uitdaging en bij uitstek een kans om onze veelzijdigheid te kunnen demonstreren. DVBdesign werkt voor dit soort projecten met een vaste groep onderaannemers en is daardoor in staat om met een strakke planning te werken en de klant volledig te ontzorgen. Van installateur tot stucadoor, alles wordt met lokale onderaannemers geregeld met wie wij regelmatig werken en die dezelfde hoge afwerkings standaard hebben als DVBdesign. Hierbij zorgen wij altijd dat wij de organisatie van het project regelen, want een verbouwing alleen kan al veel stress met zich mee brengen. Het is dan ook ons doel om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen en u zoveel mogelijk te ontzorgen.

De volledige beneden verdieping is eerst helemaal gestript en stofvrij gemaakt, waarna de installatie van de electra en het leidingwerk voor de cv is gedaan.Alle wanden zijn vervolgens geisoleerd volgens de laatste normen en naar de tuin is een nieuw houten kozijn geplaatst met dubbel glas en openslaande deuren.De wanden zijn vervolgens door de vakbekwame stucadoor voorzien van traditioneel leemstuc , dat door het op kleur gemengde leem een warme originele uitstraling aan de woonverdieping geeft.In de wanden zijn verschillende nissen gemaakt, waarbij de nissen zijn afgewerkt met antiek houtsnijwerk. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling en geeft een warme sfeer aan de ruimte.In de hal bij het toilet is een sparing in de muur gemaakt naar de woonkamer en ook afgewerkt met een houten lijstwerk.

Een project met veel sfeer, originele toepassingen en producten en erg leuk om te mogen realiseren.

Heeft u een ruimte waar de juiste sfeer moeilijk te vinden is of weet u zich geen raad met het vinden van de juiste partners voor uw verbouwing?

DVBdesign neemt graag alle zorgen bij u weg en brengt uw droom interieur naar de realiteit!

 

Renovatie woonverdieping
foto-1-720x480.jpg
foto-7-720x480.jpg
foto-29-720x480.jpg
foto-30.jpg
foto-31-720x480.jpg
foto-32.jpg
foto-34.jpg
foto-37-720x480.jpg
1441456_677907508909591_2029100651_n-1.jpg
foto-39-720x480.jpg