Keuken eiken rond

Voor deze keuken was de klant op zoek naar een eiken keuken met massieve, greeploze fronten en een glazen blad.
De hoge kast waar de apparaten zoals de oven, magnetron en koelkast ingebouwd zijn hebben ronde buitenhoeken en zijn met bijpassend fineer afgewerkt. In de hoge kast is ook een ruimte gemaakt van wit Hi-Macs met twee led spotjes. Voor deze keuken was het de uitdaging om een grote kast in een kleine ruimte te verwerken zonder de ruimte optisch te verkleinen, dit is door de ronde hoeken en open gedeeltes goed gelukt. Boven het open gedeelte is een xl-apothekerskast gebouwd, ook compleet van massief eiken hout.
In het lage gedeelte is optimaal gebruik van de beschikbare ruimte gemaakt door een Le Mans systeem met twee draaibare plateaus in de hoekkast te plaatsen. Achter de twee houten lades in de hoek is een bestekla geplaatst.

Een uitdagend project met natuurlijke vormen en materialen, waarbij het vertrouwen van de klant ons de ruimte gaf om een unieke keuken te maken met gedurfd design.

Bent u op zoek naar iemand die uw droomkeuken naar de realiteit kan halen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keuken eiken rond
SAM_3004 (Custom).JPG
SAM_3025 (Custom).JPG
SAM_3060 (Custom).JPG
SAM_3038 (Custom).JPG
SAM_3049 (Custom).JPG
SAM_3039 (Custom).JPG
SAM_3019 (Custom).JPG
SAM_3013 (Custom).JPG
SAM_3026 (Custom).JPG
SAM_3076 (Custom).JPG
SAM_3031 (Custom).JPG