Keuken eiken rond

Onze opdrachtgever was specifiek op zoek naar een eiken keuken met massieve, greeploze fronten en een glazen blad. De hoge kast waar de oven, magnetron en koelkast ingebouwd zijn, hebben ronde buitenhoeken en zijn met bijpassend fineer afgewerkt. De hoge kast is voorzien van een ruimte gemaakt van HI-MACS en wordt verlicht door twee led-spotjes.

Boven het aanrechtblad is een xl-apothekerskast van massief eikenhout gemaakt. In het lage gedeelte is optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte, door een Le Mans-systeem met twee draaibare plateaus in de hoekkast te plaatsen. Achter de twee houten lades in de hoek bevindt zich de bestekbak.

De uitdaging lag in het verwerken van de grote kast in een kleine ruimte, zonder deze optisch te verkleinen. De ronde hoeken en open gedeeltes geven het geheel een ruimtelijk karakter. Het was een enerverend project met natuurlijke vormen en materialen, waarbij het vertrouwen van de klant ons de ruimte gaf om een unieke keuken te maken met een gedurfd design.

Keuken eiken rond
SAM_3004 (Custom).JPG
SAM_3025 (Custom).JPG
SAM_3060 (Custom).JPG
SAM_3038 (Custom).JPG
SAM_3049 (Custom).JPG
SAM_3039 (Custom).JPG
SAM_3019 (Custom).JPG
SAM_3013 (Custom).JPG
SAM_3026 (Custom).JPG
SAM_3076 (Custom).JPG
SAM_3031 (Custom).JPG