Keuken Concrete White

Deze open keuken Concrete White is een goed voorbeeld van een keuken op maat door ons gemaakt. Na de ontwerp fase en goedkeuring door de klant gaan wij aan de slag en kunnen wij op een afgesproken moment tijdens de productie van de keuken met u door de keuken lopen en alle details volledig afstemmen op uw vraag. U kunt op elk gewenst moment meekijken in onze ‘keuken’ en, in het geval van deze keuken bijvoorbeeld, voordat de fronten gespoten worden kijken, voelen en testen of het de keuken is die u voor ogen heeft.

Doordat wij veel zorg hebben voor uw wensen wordt u van het begin tot het einde van het traject bij de bouw betrokken en kunt u meekijken tijdens de productie. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat dit als zeer prettig wordt ervaren en is het heel normaal dat klanten bij ons binnenstappen om mee te kijken en te zien hoe het werk vordert. Een groot voordeel hiervan is dat last-minute details kunnen worden aangepast voordat de eindbewerking wordt gedaan.

Deze open keuken bestaat uit een middelhoge kast met 3 lades, 8 deurtjes en ingebouwde oven en magnetron en is om een bestaande nis in de muur heen gebouwd. Aan de andere zijde is een 4,5 meter blad geplaatst van HI-MACS  in de kleur Roma, nagenoeg naadloos verlijmd met het hoekblad naast de koelkast.  Door de unieke eigenschappen van dit materiaal is het mogelijk een slank blad met betonlook te maken dat uit een stuk is. Dit materiaal is nagenoeg naadloos te verlijmen en door de anti-bacteriele functie zeer geschikt om in de keuken te gebruiken. Onder het blad zijn watervaste rompen geplaatst met greeploze lades van massief eiken. De lades lopen op geleiders hebben net als de scharnieren een soft-close functie van BLUM, en zijn getest en goedgekeurd voor intensief gebruik. Naast een mooi design moet een keuken vooral een goede functionaliteit en innovatie opbergmogelijkheden hebben. Wij zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van keukens en interieur, en passen dit gelijk toe in onze producten.

Bent u op zoek naar iemand die uw droomkeuken naar de realiteit kan halen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keuken Concrete White
SAM_3004 (Custom).JPG
SAM_3025 (Custom).JPG
SAM_3060 (Custom).JPG
SAM_3038 (Custom).JPG
SAM_3049 (Custom).JPG
SAM_3039 (Custom).JPG
SAM_3019 (Custom).JPG
SAM_3013 (Custom).JPG
SAM_3026 (Custom).JPG
SAM_3076 (Custom).JPG
SAM_3031 (Custom).JPG