Eiken eettafel en salontafel Float

Eiken eettafel en salontafel Float, ontwerp DVBdesign.

De eettafel is al sinds mensenheugenis een plek waar het gezin samenkomt en eet, geniet van elkaars gezelschap en uitrust. Natuurlijke materialen geven een warm gevoel aan een tafel en zijn bij ons dan ook in de meeste gevallen de basis voor een tafel ontwerp.

Voor de eettafel Float zijn wij uitgegaan van Europees eiken, rvs en een open ontwerp. Het voordeel van een open ontwerp is dat je met een relatief compacte tafel toch meerdere zitplekken kwijt kan doordat er geen frame of poot in de weg staat.

Het blad is samengesteld uit eiken en gemonteerd op een eiken onderstel door middel van een rvs frame. Hierdoor lijkt het blad te zweven en krijgt de tafel een slank design.

Het hout voor deze tafel wordt handmatig geselecteerd en gekeurd, en is terug gedroogd voor interieur toepassingen. Het is ook mogelijk om onder onze begeleiding zelf uw hout uit te zoeken voor uw tafel, mocht u daar interesse in hebben. Wij hebben altijd een ruime voorraad eiken in onze werkplaats liggen.

Dit is een van onze tafels, mocht u geinteresseerd zijn in een tafel bezoek dan onze webshop waar meerdere ontwerpen zijn te vinden.

Eiken eettafel en salontafel Float
IMG_2605.JPG
IMG_2601.JPG
IMG_2590.JPG
IMG_2597.JPG
Float