Badkamermeubel greeploos

Steeds vaker kiezen klanten voor een op maat gemaakt meubel in de badkamer. Hierbij is het belangrijk dat het meubilair is afgestemd op de ruimte en gemaakt is van materialen die niet alleen passen bij het ontwerp, maar ook watervast zijn. Zo krijgt u bij ons een badkamermeubel dat bij intensief gebruik mooi blijft en jarenlang mee gaat.

U kunt bij ons terecht voor het complete traject; van ontwerp tot afmonteren ter plekke. Wij leveren altijd een gebruiksklaar product af. Het is ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Zo controleren we bijvoorbeeld ook of de kraan en afvoer op de juiste plek zitten en dat de lades of legplanken in het meubel netjes passend gemaakt zijn, zodat ook bij het openen van het meubel alles mooi afgewerkt is.

Voor een lange levensduur is het van belang dat een zwevend meubel goed gemonteerd wordt. Hiervoor hebben wij een eigen systeem ontwikkeld en in samenwerking met een constructie-ingenieur geperfectioneerd. Dit zal uw meubel te allen tijde op zijn plek houden. Het systeem bestaat uit 8 mm dik aluminium en is daardoor ongevoelig voor corrosie door vocht. Wij zijn in staat om dit vrijwel op iedere ondergrond te monteren.

Badkamermeubel greeploos
badkamermeubel zwevend
badkamermeubel zwevend