Badkamer meubel greeploos

Steeds vaker wordt er voor de badkamer een op maat gemaakt meubel gekozen in plaats van een standaard meubel. Dit komt doordat de meeste badkamers een geheel eigen indeling hebben en pas af zijn met een badkamer meubel dat afgestemd is op de ruimte en vervaardigt is van materialen die niet alleen passen bij het ontwerp maar ook watervast zijn. Hierdoor krijgt u bij ons een badkamer meubel dat ook bij intensief gebruik mooi blijft en jarenlang mee gaat.

Wij nemen het hele traject van ontwerp tot afmontage ter plekke voor onze rekening en leveren altijd een gebruiksklaar product af. Het is ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen en zorgen er dan ook voor dat bv de wandmotage van de kraan en afvoer op de juiste plek zitten en dat in het meubel de lades of legplanken netjes pas gemaakt zijn zodat ook bij het openen van het meubel alles mooi afgewerkt is.

Voor een lange levensduur is het van belang dat een zwevend meubel goed gemonteerd wordt. Hier hebben wij een geheel eigen systeem voor ontwikkeld dat wij samen met een constructie ingenieur hebben geperfectioneerd en uw meubel ten allen tijden op zijn plek zal houden. Dit systeem is van 8mm dik aluminium, en daardoor ongevoelig voor corrosie door vocht. Wij zijn in staat om dit op bijna elke ondergrond goed te monteren.

Wacht dus niet langer maar neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen.

Badkamer meubel greeploos
badkamermeubel zwevend
badkamermeubel zwevend