3D Ontwerp badkamer

Een nieuwe badkamer, keuken of tv-meubel is iets persoonlijks, en een belangrijk onderdeel van het echte thuisgevoel. Een goed ontwerp is dan ook een belangrijk onderdeel en zorgt ervoor dat de klant precies weet wat er verwacht kan worden. Wij beginnen het ontwerp door eerst met u om de tafel te gaan zitten. Dit kan bij u thuis maar ook bij ons op de zaak, waar wij een ruime keus in materialen hebben liggen om te zien en voelen. Doordat het tekenwerk zo realistisch als mogelijk is wordt gelijk duidelijk wat mogelijk is en zijn er geen verrassingen meer tijdens het project.

In de meeste gevallen bevat een aanvraag idee, een schets of alleen maar een voorbeeld van een vergelijkbaar product.  Het is dan aan ons om hier een goed ontwerp van te maken waardoor u precies weet wat er verwacht kan worden. Na een goed gesprek waarin wij ontdekken wat uw verwachtingen zijn gaan wij aan de slag en maken wij een 3D ontwerp.   Hier boven kunt u een voorbeeld zien van een 3d ontwerp badkamer.

Nadat het ontwerp samen met een gespecificeerde offerte door u is goedgekeurd wordt er met de productie begonnen, en geven wij u de kans om tijdens de productie langs te komen om te zien hoe het product wordt gemaakt. Wij hebben gemerkt dat het erg wordt gewaardeerd dat u van begin tot eind wordt betrokken bij het productieproces.

Bent u benieuwd of wij uw droom interieur kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Laat ons uw dromen waarmaken.

3D Ontwerp badkamer
Badkamer-boven.jpg
Badkamer-meubel.jpg
Badkamer-open.jpg
Badkamer-voor.jpg
Badkamer-voor-links.jpg
Badkamer-voor-rechts.jpg
Badkamer-zij.jpg
Badkamer-zij-links.jpg
Badkamer-zij-rechts.jpg