Meubelmakers

Als meubelmakers is het onze passie om uw droom meubel of interieur te verwezenlijken.

Dolf van Bohemen

Dolf van Bohemen heeft na zijn opleiding tot all-round meubelmaker op het Hout en Meubileringscollege bij verschillende bedrijven gewerkt. Hier zijn diverse disciplines aan bod gekomen, van het betimmeren van luxe jachten tot het opknappen van oude grachtenpanden in Amsterdam. Door deze verschillende bedrijven is de ambacht van het meubelmaken volledig aan bod gekomen en heeft Dolf zich meerdere aspecten van het vak eigen gemaakt. Ook is gebleken dat het ondernemerschap en het ontwikkelen van een eigen stijl en meubellijn een lang gekoesterde droom is. Naast het werken bij verschillende bedrijven is Dolf steeds meer opdrachten uit persoonlijke titel gaan uitvoeren. Dit resulteerde in DVBdesign, een meubelmakerij die vanaf de eerste dag hard aan het groeien is en al vele opdrachten tot een succesvol einde heeft gebracht.

Richard Vink

Richard is al voor jaren lang werkzaam in de houtbranche en heeft meerdere aspecten van het houtbewerken doorlopen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de timmerbranche was Richard toe aan een nieuwe uitdaging en maakte de overstap naar de meubelbranche. Na zijn opleiding tot all-round meubelmaker is Richard werkzaam geweest bij diverse meubelmakerijen en heeft de liefde voor het vak verder ontwikkeld. Doordat Richard meerdere aspecten van het houtbewerken heeft doorlopen is geen materiaal of bouwmethode hem vreemd. Dit stelt hem in staat om buiten de standaard meubeloplossingen te denken en ontwerpen volledig tot hun recht te laten komen.

Rob Wijnvoord

Rob is geruime tijd werkzaam als meubelmaker. Heeft een opleiding gedaan tot allround meubelmaker op het Hout en Meubileringscollege en heeft veel bedrijven aan gedaan voor zijn opleiding. Na 8 jaar daar werkzaam te zijn geweest in de meubelmakerij is hij over gestapt naar een bedrijf dat werkzaam was in de interieurbouw –standbouw waar creativiteit de hoofd moot is, Na 7 jaar daar werkzaam zijn geweest en een hoop geleerd te hebben gingen zijn handen toch meer jeuken om het echt meubelmakers werk te gaan doen. Daar ligt zijn hart in het meubelmakers werk waar veel massief hout aan bod komt, Het contact met klanten hebben en het realiseren van ideeën en ontwerpen tot leven te brengen.

Geinteresseerd of vragen??

Neem contact met ons op voor vragen, een belverzoek, een bezoek aan onze showroom of andere wensen.

Contact

Openingstijden

    Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
    Zaterdag: Op afspraak.